Антицелулитно масло с ший, сандалово дърво & TOBACCO, 200 мл

  • Марка: Stara Mydlarnia

Борбата с целулита започва с разумен прием на храна и течности, минава през активен начин на живот, и завършва с качествени продукти от природата, които да подпомогнат изглаждането на кожата по нежен и ефективен начин. Този продукт е създаден изцяло с фокус и внимание върху тези части от тялото, върху които се натрупват подкожни мазнини, и се нуждаят от допълнителна грижа.

В този продукт от ново поколение, натуралното антицелулитно масло от ший е комбинирано с масла от гроздови семки и авокадо, пчелен восък, и хеми-сквалан. Тази фина и ултра-подхранваща формула се абсорбира бързо в кожата, като осигурява интензивна хидратация и повишаване на еластичността за гладък, плътен външен вид.

Активните съставки в антицелулитното масло от ший действат комплексно, като предотвратяват появата на целулит, ускоряват процеса на отслабване, намаляват отоците и подобряват кръвообращението. Същевременно, те овлажняват кожата и осуетяват процеса на стареене.

Маслото може да се използва за домашни или професионални нужди, като се втрива в дълбочина при извършване на стягащи и антицелулитни масажи.

Активни съставки: 97,9% съставки с естествен произход *

• масло от шеа
• пчелен восък
• масло от авокадо
• масло от гроздови семена

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

Нанесете върху почистена кожа, масажирайте, докато се абсорбира.