Арома масло бленд After The Rain

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Разхождали ли сте се в гора след свеж летен дъжд? Точно такова е усещането, което този бленд носи. С него ще поканите чистия аромат на природа в дома си, а вие ще се почувствате тонизирани и освежени. Комбинация от четири масла, които имат свойството да пречистват въздуха и да неутрализират неприятните миризми и нежелани бактерии:

Бял бор – маслото му е известно със своя силно ободряващ аромат. То успокоява емоционалната напрегнатост, намалява психическата умора и дава прилив на енергия. Има свойството да пречиства и дезодорира въздуха в помещенията.

Лавандуланейният отличителен флорален аромат подобрява тонуса, дава усещане за спокойствие и добра кондиция. Приложено в дома, маслото от лавандула създава релаксираща атмосфера, действа като натурален репелент.

Мандаринас нейния едновременно сладък и свеж аромат, създава положителни емоции и повдига духа. Има доказано енергизиращ ефект и носи чувство на комфорт. Нейното ухание придава лекота и сладка свежест на композицията.

Сладка ментаароматът ѝ е едновременно свеж и мек и чудесно допълва свежестта на останалите масла. Маслото от сладка мента се цени заради свойството му да тонизира и да разсейва умствената умора.

Този бленд е много подходящ за употреба през топлите месеци, тъй като създава чувството на прохлада и е чудесна репелентна смес срещу насекоми.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.