Арома масло бленд Inspire Me

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Бленд с изключително свеж и същевременно елегантен аромат, с който ще създадете зареждаща и жизнена атмосфера в дома. Съчетание на три масла с ползотворно действие върху ума, които ще ви накарат да се почувствате спокойни и ободрени.

Лимон – има енергизиращ ефект, намалява чувството на стрес, помага за доброто настроение. Лимонът е известен с пречистващите си свойства, а неговият цитрусов аромат придава изключителна свежест на ароматната композиция.

Дъхаво мушкато (Гераниум) – то има мек, топъл аромат и е известно със своето балансиращо действие върху ума и тялото. Намалява умствената умора и създава атмосфера на спокойствие. Пречиства въздуха и отблъсква насекомите.

Лавандула – нейният отличителен флорален аромат подобрява тонуса, дава усещане за спокойствие и добра кондиция. Приложено в дома, маслото от лавандула създава релаксираща атмосфера, действа като натурален репелент.

Трите масла имат силно антибактериално и пречистващо действие. Използван в парочистачка или прахосмукачка, този бленд не само ще придаде приятен аромат, но и ще пречисти въздуха, правейки средата в дома ви свежа и здравословна.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.