Арома масло бленд Make a Wish

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Този бленд е за случаите, в които искате да внесете изискан аромат и чувство на хармония. Нежно съчетание на четири етерични масла, които имат доказано ползотворно действие, особено върху хормоналния баланс на дамите.

Салвия Скларея (Clary Sage) – известно като маслото на жената, със силни терапевтични качества. Причината се крие в склареолът – един от компонентите в маслото, който в тялото създава ефект, подобен на този на естрогена. Приложено в дома, свежият му билков аромат действа дезодориращо и повишава чувството на комфорт и релаксация.

Иланг-иланг – неговият богат и екзотичен аромат действа загряващо и отпускащо, влияе добре при нервно напрежение и физическо изтощение. Внася неповторима елегантност в ароматната композиция.

Лавандула – нейният отличителен флорален аромат подобрява тонуса, дава усещане за спокойствие и добра кондиция. Приложено в дома, маслото от лавандула създава релаксираща атмосфера, действа като натурален репелент.

Бергамот – помага за увеличаване на жизнената енергия и действа ободряващо, а финото цитрусово ухание с флорални нотки го е направило ценна съставка в парфюмерията. Неговият аромат придава свежест и лекота на композицията.

Този бленд ще придаде изящен аромат на прането, в дома или в автомобила ви. Използван в парочистачка или прахосмукачка, силните антибактериални свойства на маслата ще пречистят въздуха, правейки средата свежа и здравословна.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.