Арома масло бленд Pure Sense

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Направете дома си по-привлекателен и оживен, придавайки му красив аромат, който пречиства въздуха и остава задълго.

Този фин бленд  ще внесе във вашия дом деликатна свежест и лека цитрусова сладост.  Съчетание на три омайни аромата, известни с балансиращото си действие:

Бергамот – помага за увеличаване на жизнената енергия и действа ободряващо, а финото цитрусово ухание с флорални нотки го е направило ценна съставка в парфюмерията.

Лавандула - нейният отличителен флорален аромат насърчава усещането за спокойствие и добра кондиция. Приложено в дома, маслото от лавандула създава релаксираща атмосфера и подпомага добия сън.

Портокал – неговият приятен сладко-цитрусов аромат действа стимулиращо на сетивата и хармонизира настроението. Носи усещане за лекота и радост, като намалява стреса и тревожността и подтиква към творчество.

С помощта на този бленд, докато изпълвате жилището си с приятен аромат, ще се почувствате жизнени и ще освежите и релаксирате сетивата си. Селекция от етерични масла със силни антибактериални свойства ще пречисти въздуха, правейки средата в дома ви свежа и здравословна. Бергамотът и лавандулата са едни от най-ефективните натурални репеленти срещу насекоми, което прави бленда особено подходящ за пролетните и летните месеци.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.