Арома масло бленд Summer Walk

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Жизнерадостен бленд, с който ще внесете свежест и настроение в дома си. Съчетание на три от най-топлите и нежни цитрусови аромата:

Бергамот – помага за увеличаване на жизнената енергия и действа ободряващо, а финото цитрусово ухание с флорални нотки го е направило ценна съставка в парфюмерията.

Мандарина, с нейния едновременно сладък и свеж аромат, създава положителни емоции и повдига духа. Има доказано енергизиращ ефект и носи чувство на комфорт.

Грейпфрут – има стимулиращ и ревитализиращ аромат, който ободрява сетивата. Притежава свойствата да освежава и повдига настроението.

Блендът е чудесен избор за тези места, в които искате да създадете слънчева атмосфера. И докато домът ви се изпълва с приятен свеж аромат, силните антибактериални и почистващи свойства на цитрусовите масла ще премахнат бактериите от въздуха и повърхностите, които причиняват неприятни миризми.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.