Арома масло бленд Take Me Away

Бленд от 100% чисти етерични масла. Опаковка от 10 мл.

Специално създадохме този бленд, за да преобразим атмосферата в автомобила ви по един здравословен начин, чрез силата на чисти етерични масла. Където и да ви отведе пътят, тази ароматна композиция ще направи пътуването по-приятно, а въздухът в затвореното пространство – по-чист.

Можете да използвате бленда и при почистване в дома или за ароматизиране на прането. Цитрусово-земният аромат на композицията носи атмосфера на баланс и спокойствие, а силните антибактериални свойства на маслата в нея ще пречистят въздуха по естествен начин и ще направят средата в дома ви по-здравословна. В този бленд ще намерите:

Пачули – маслото му има способността да балансира емоциите, влияе добре при изтощение и безсъние. Неговият сладко-земен аромат е една от любимите съставки на парфюмеристите.

Портокал – мекият му цитрусов аромат действа стимулиращо на сетивата и хармонизира настроението. Носи усещане за лекота и радост, като намалява стреса и тревожността и подтиква към творчество.

Бергамот – помага за увеличаване на жизнената енергия и действа ободряващо, а финото цитрусово ухание с флорални нотки го е направило ценна съставка в парфюмерията. Неговият аромат придава свежест и лекота на композицията.

Добавете натурален аромат към прането или озарете дома си чрез силата на етеричните масла. Техните антибактериални и освежаващи свойства не само ще почистят повърхностите и ще освежат въздуха, но и ще оставят приятен аромат, който ще ви помогне да се почувствате спокойни и балансирани. Безопасна алтернатива на конвенционалните ароматизатори и омекотители за пране, съдържащи химикали и токсини.

За арома дифузер - добавете няколко капки, според инструкциите на дифузера.

За арома вана - добавете 8 - 10 капки към водата за вана.

За ароматизиране при пране – добавете 8 - 10 капки от бленда в контейнера за омекотител или добавете към неароматизиран прах за пране.

За ароматизиране на прането в сушилня - накапете по 2 - 3 капки върху топките за сушилня , преди да стартирате програмата за сушене.

При почистване с парочистачка – добавете няколко капки в резервоара за вода.

При почистване с прахосмукачка – накапете няколко капки върху филтъра или контейнера за прах.