Балсам за Възпален Нос

  • Марка: HANDMAIDS

Колкото и фини носни кърпички да ползваме, колкото и нежно да си бършем носа, той неминуемо се подсича, почервенява и протича…!

Ако чувството е познато, този балсам е за теб!

Този балсам за възпален нос е микс от спомените по тигровата мас (благодарение на камфора, който спомага за отпушване на носа), но без разплакващия ефект, защото е в точната пропорция! Спомага за облекчаването на болката и възпалението, както и за бързото възстановяване на кожата! Балсамът за Възпален Нос може лесно да се ползва в и около носа. В замяна, той ни се отблагодарява като ни позволява да дишаме по-леко и запазва целостта на носа ни!

Балсамът за Възпален Нос е направен от студено-пресован зехтин, масло от карите, пчелен восък и внимателно подбрани етерични масла.

Подходящ за: Всеки тип кожа

Начин на употреба: Уверете се, че кожата е чиста. С леки масажни движения. Колкото е необходимо. За най-добър резултат, да се съхранява в оригиналната опаковка на сухо, проветриво място и стайна температура.

Размер: 8гр

Съставки (INCI): Calendula Officinalis Flower Extract, Olea Europaea**, Butyrospermum Parkii Butter**, Cera Alba, Cinnamomum Camphora Oil**, Tocopherol, Elettaria, Cardamomum Seed Oil, Citrus Paradisi Peel Oil**, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*, Eugenol*.

* Естествено съдържащи се в етеричните масла / ** Био сертифицирани съставки