Бебешки крем против подсичане, 75мл.

  • Марка: Stara Mydlarnia

Хипоалергичен, 100% натурален бебешки крем  против подсичане, зачервявания и сухота в зоната около пелените. Формулата е специално създадена на базата на напълно натурален състав, без риск от алергии. Крема перфектно омазнява кожата, предотвратява пресушаването и създава стегнат защитен слой на зоната на пелената. Добавеният в продукта цинков оксид успокоява раздразненията.
100% съставки от естествен произход.

Хипоалергичен и 100% натурален бебешки крем против подсичане е създаден на основата на природни съставки с доказано нежно и ефективно действие върху бебешката кожа.

С формула от зехтин, цинков оксид, пчелен восък, ланолин, масло от авокадо и екстракти от вечерна иглика и ленени семена – този крем за нанасяне под пелените е подходящ за използване от първия ден след раждането на бебето.

Той омазнява кожата, предотвратява изсушаването и създава плътен защитен слой в зоната на пелената. Добавеният цинков оксид успокоява раздразненията и третира успешно различни видове зачервяване и обриви по нежната бебешка кожа.

За възможно най-добър резултат, нанесете малко количество от крема върху чиста и суха кожа, масажирайте нежно и покрийте с качествена, високо абсорбираща пелена.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша