БЕБЕШКО МАСАЖНО МАСЛО Лавандула, Римска лайка 200мл.

  • Марка: 2FAY

Бебешкото масажно масло на 2FAY е подходящо за употреба при най-малките след третия месец. Може да го използвате като ежедневна грижа за хидратирана и здрава кожа или като масажно масло. Подхранва и защитава нежната бебешка кожа, като се грижи и за дълбокото й овлажняване по абсолютно естествен начин. И е напълно подходящо както за бебето, така и за майката, защото благодарение на естествените съставки може да повлияят успокояващо и регенериращо. 

Eтерични масла от Лавандула и Римска лайка в бебешкото масажно масло на 2FAY помагат и за:

*Лавандулата има имуностимулиращо, антибактериално, противовъзпалително и антиинфекциозно действие. Помага при ухапвания от насекоми, изгаряния, обриви, екземи, наранявания. Чудесен лек е и при висока температура, безсъние, нервност, безпокойство и превъзбуда не само при най-малките, но и при майките. Освен това, засилва всички лечебни процеси и усещането за спокойствие

*Римската Лайка е перфектният природен дар за успокоение на храносмилателните проблеми и коликите. Помага при болките на растежа и мускулни крампи. Много ефикасна е при всевъзможни кожни раздразнения, сърбежи и алергии. Помага също и при при нервност и раздразнителност. 

Препоръчваме ви да нанасяте Бебешкото масажно масло на 2FAY с нежни масажни движения по цялото тяло на бебето.