БЕЗ ОПАКОВКА ЕКСФОЛИРАЩ БАР ЗА ЛИЦЕ с етерични масла и кайсиеви ядки

  • Марка: SOLIDIFIQUE

!!! ПРОДУКТЪТ се изпраща прилежно опакован единствено в хартиена торбичка!

Нежно почистващ, пенещ се ексфолиращ бар за лице с двойно действие – богат на ценни за здравето на кожата витамини, минерали, ензими и мастни киселини, осигуряващ дълбоко почистване, а същевременно и гладка, сияйна и мека кожа на лицето. Ексфолиращият бар за лице съдържа естествени и органични масла, екстракти и билки. Кайсиевите ядки ексфолират и разкриват свежа, мека и по-стегната кожа. Маслиновото масло помага за укрепване и защита срещу свободни радикали и увреждане на кожата вследствие на вредните въздействия на околната среда. Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване.

120гр

 

СЪСТАВКИ:

  • Кокосовото масло - мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване.
  • Масло от ший , е може би най-ценното естествено масло в грижата за кожата днес. Произхожда от семената на африканските дървета шеа или карите и се използва като вълшебен овлажнител и омекотител. Той регенерира и успокоява кожата, предпазва я от външни фактори (като UV лъчи или вятър) и също така е богат на антиоксиданти (наред с други витамин А, Е, F, кверцетин и епигалокатехин галат).
  • Olea Europaea плодово масло помага за укрепване и защита срещу свободните радикали и екологични щети. Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване. Това етерично масло подобрява защитните бариерни функции на кожата, улавяйки влагата вътре и поддържайки кожата еластична и хидратирана. Има и противовъзпалителен ефект.
  • Бадемовото масло е богат източник на витамин Е – мощният антиоксидант. Съдържа също ненаситени мазнини омега-9 и омега-6, незаменим източник на храна за кожата. Бадемовото масло се абсорбира лесно, идеално е за подхранване и съживяване на всеки тип кожа.