МАСЛО С ШАФРАН

Мултифункционалното масло с шафран е отлично средство за регенериране на кожата заради високото си съдържание на гама-линоленова киселина. Подходящо е при белези, акне и срещу стрии. Идеално е за всеки тип кожа, особено суха и чувствителна. Притежава силно хидратиращо дествие. Мултифункционалното масло е много подходящо за сухата и чувствителна кожа. Овлажнява, хидратира, защитава и подхранва.

Прилагането и използването на олио от шафран под всякаква форма може да ви помогне да се сдобиете с тонизирана, здрава и блестяща кожа. Пречистващите свойства на това масло се борят със свободните радикали и ги спират да не причиняват вреди на кожата ви. Освен това ви помага да отпушите порите на кожата и премахва черните точки. Подобрява циркулацията на кръвта към кожата, което поддържа кожата ви опъната и забавя появата на признаци на стареене.
 
Антиоксидантите свойства на това масло са ефективни по отношение на борбата с акнето. Антибактериалното действие на мултифункционалното олио спомага при излекуването на акнето в основата и не позволява да се появи повторно. Освен това стимулира кожата да се пребори с петната и белезите, които акнето оставя след себе си. Притежава силно регенериращо действие.
Предотвратява косопада
 
За тези, които се страдат от прекален косопад, използването на шафран олио е доста полезно. Прилагането му върху корените подобрява растежа на косата. С течение на времето ви помага да замените увредената коса със здрава такава и намалява загубата на коса за напред.


Подобрява блясъка и състоянието, когато се използва в грижата за косата.

23,00 лв. 17,90 лв.