БЕЗ ОПАКОВКА - ЕКСФОЛИРАЩ БАР ЗА ТЯЛО С растителна гъба Люфа

!!! ПРОДУКТЪТ се изпраща прилежно опакован единствено в хартиена торбичка!

Люфата (луфа) е едно от най-старите познати на света растения, използвано за дълбок и ефикасен масаж и поддържане доброто състояние на кожата. В комбинация с натурален глицерин, този продукт доставя на кожата активен ексфолиращ ефект, приятен масаж и пухкава ароматна пяна. Редовното използване на ексфолиращия бар спомага за по-добро кръвообръщениe, подобрява еластичността на кожата и има антицелулитен ефект. Невероятната формула “сапун с гъба” изключително улеснява използването и превръща времето прекарано в банята в истинско удоволствие.

120гр

Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване.

Зехтинът има изключителни ползи за грижа за кожата; много е нежен към кожата; следователно е много подходящ за нормална до суха кожа и оставя кожата мека и копринена. 

масло от ший ,  е може би най-ценното естествено масло в грижата за кожата днес. Произхожда от семената на африканските дървета шеа или карите и се използва като вълшебен овлажнител и омекотител. Той регенерира и успокоява кожата, предпазва я от външни фактори (като UV лъчи или вятър) и също така е богат на антиоксиданти (наред с други витамин А, Е, F, кверцетин и епигалокатехин галат).

Olea Europaea плодово масло помага за укрепване и защита срещу свободните радикали и  екологични щети. Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване. Това етерично масло подобрява защитните бариерни функции на кожата, улавяйки влагата вътре и поддържайки кожата еластична и хидратирана. Има и противовъзпалителен ефект.

Бадемовото масло е богат източник на витамин Е – мощният антиоксидант. Съдържа също ненаситени мазнини омега-9 и омега-6, незаменим източник на храна за кожата. Бадемовото масло се абсорбира лесно, идеално е за подхранване и съживяване на всеки тип кожа.