Ултразвуков овлажнител за въздух, 270 мл, 2 режима на мъгла БЯЛ

ПОРТАТИВЕН МИНИ ОВЛАЖИТЕЛ - Преносим и малък дизайн. Не заема място, но може да пречиства застоялия въздух в затвореното пространство в колата вместо вас, където и да се намирате, винаги можете да хидратирате.

ДВА РЕЖИМА НА МЪГЛА - Овлажнителите имат два режима за повече избор. Когато бутонът бъде натиснат за първи път, той ще пръска непрекъснато в продължение на 4 часа, а когато бутонът бъде натиснат отново, ще пръска с прекъсвания в продължение на 6 часа. Леко натиснете превключвателя, за да регулирате количеството мъгла, превключете с един бутон.

ТИХА РАБОТА - Овлажнителите произвеждат почти безшумна честота 20-30dB. Независимо дали е на работа или в покой, той работи с нисък шум и няма да ви безпокои. Може да се пръска директно в продължение на 4 часа или периодично в продължение на 6 часа и автоматично да се изключва, което може да отговори на ежедневните нужди от овлажняване и да предотврати сухото изгаряне, което ви позволява да се насладите на свежест и овлажняване с лекота.

Широк спектър ОТ ПРИЛОЖЕНИЯ - 270ml разумен капацитет, няма нужда да добавяте вода често. Достатъчен за ежедневна употреба и удобен за носене, който може да се прилага широко в спалня, хол, дом, офис, автомобили и други места. Намалете задържането на отпадни води и осигурете свеж и овлажняващ ефект. Той е добър спътник за климатизирани стаи.

- Цветни атмосферни светлини, хладни и цветни
- 270ml разумен капацитет, няма нужда да добавяте вода често. Достатъчно за ежедневна употреба и намалява задържането на отпадни води и осигурява свеж и овлажняващ ефект.
- Автоматична защита на времето, Автоматично изключване за 4 часа директно впръскване / 6 часа периодично.
- Функция
Функция за пръскане: натиснете копчето за първи път, за да включите спрея; натиснете го отново, за да включите периодичното пръскане; натиснете го отново, за да изключите спрея.