ДИФУЗЕР и етерично масло лавандула ПРОМО ПАКЕТ

100% чисто етерично масло от лавандула

Mаслотo от лавандула се получава чрез екстракция с парна дестилация на цветните стръкове от растението Lavandula angustifolia. Маслото извлечено от него е бледо жълто на цвят, а ароматът e свеж, сладко флорален, с лека билкова нотка.

В Ароматерапията маслото от лавандула се използва за успокояване на ума, релаксиране на тялото и за лечение на множество кожни проблеми. Маслото има силни антисептични свойства, което го прави едно ефикасно средство за превенция на акне. Лавандуловото масло регулира отделянето на себум от кожата, отпуска болезнените мускули, действа регенериращо на кожата и спомага за спокоен и дълбок сън. Съчетава се добре с масло от тамян, патчули, кедър, лютива мента и цитрусови етерични масла.

Арома дифузер - овлажнител за въздух

Арома дифузерът пречиства, йонизира и хидратира въздуха. Предпазва от проблеми възникващи от много сухия въздух в дадено помещение като раздразнение на кожата, сухота на очите, възпаления, причинени от сухота на лигавицата на носоглъдката и др.

Достатъчни са само 4-5 капки от желаното етерично масло, за да се насладиш на благоприятна ароматерапия. Чрез вдишване полезните вещества от етеричните масла навлизат най-бързо и най-ефикасно в организма.

Малкият размер на дифузера го прави перфектен за всяка стая и дори за автомобила, така че да може да го използвате навсякъде и по всяко време. Арома дифузерът е абсолютно безшумен и най-важното - не използва топлина, за изпаряването на водата и етеричните масла.

Характеристики и препоръки при употреба

  • Капацитет 260мл.
  • Захранва се с USB кабел, включен в комплекта
  • Размер: 13х8х8см.
  • Мощност 2W
  • При първо използване може да свалите филтъра и да го намокрите или да изчакате около 5-10 минути след напълване на резервоара преди да включите дифузера, за да се напои филтъра.
  • Използване – Натиснете един път бутона, за да включите режим на постоянно впръскване. При второ натискане се включва режим на периодично впръскване, а при трето се изключва дифузера. Натиснете продължително за около 1,5 секунди, за да включите или изключите светлината.
  • При задръстване на филтъра се препоръчва да се свали и накисне за около 2 минути.

Дифузерът действа като освежители на въздуха, които отделят аромат в помещението. При тях няма вредни вещества или аерозоли, може да оставите уреда да работи и цяла нощ.

51,00 лв. 39,90 лв.