Гел за интимна хигиена с алое

  • Марка: Stara Mydlarnia

Най-ефикасната грижа за тялото винаги се корени в естествената сила на природата – едновременно безопасна, натурална, и изтънчена в своята простота. Интимен продукт с многокомпонентно действие. Подходящ за всеки тип кожа, дори и най- чувствителната. Почиства, омекотява интимната зона, оставяйки усещане за свежест и чистота. 

Нежният гел за интимна хигиена комбинира деликатност с ефективно почистване, благодарение на специално разработената си формула с 98,8% съдържание на съставки от естествен произход. Продукта съдържа вещества и природни продукти с пребиотично действие, като по този начин укрепва естествената микрофлора на интимната зона.

Върху основата от алое вера са добавени млечна киселина, инулин, бетаин, екстракти от билки и дъбова кора – съставки, поддържащи перфектното здраве на кожата и лигавиците, които намаляват риска от дисбактериоза или развитие на интимна инфекция.

Гелът за интимна хигиена е подходящ за всякакви типове кожа, включително проблемна и чувствителна. Той е предвиден единствено за външна употреба – достатъчно е да нанесете съвсем малко количество от продукта върху зоната, след което да изплакнете обилно с вода.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

Продукта е подходящ за всеки тип кожа. Почистете интимните места с малко количество от измиването, след което изплакнете обилно. Само за външна употреба.