HAIR ELIXIR - СЕРУМ ЕЛИКСИР ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА С АРГАН 50мл.

  • Марка: DUNYA NATURALS

“Dunya naturals hair elixir” е натурален продукт, вдъхновен от оригинална мароканска рецепта. Представлява уникална формула, съставена от арганово масло, избрани етерични масла и натурални активни съставки. Този еликсир ще направи косата ви по-блестяща, по-здрава, по-плътна и по-дълга.

Балансираната комбинация от натурални съставки подобрява цялостния външен вид на косата, подхранва я и я регенерира напълно като намалява накъсването на косъма и придава здрав и по-плътен вид на косата. 

Продуктът е 100% натурален и не съдържа парабени или вредни химикали. Ароматът на серума е деликатен и нежен.  

 

Приложение

★ Серум за суха, изтощена и увредена коса
★ Маска за коса преди миене
★ Термозащита за косъма след миене и преди сешоар или маша за коса

 

Начин на употреба

За ежедневна употреба - серумът се нанася върху влажна или суха коса. 2 до 3 капки, разпределени в ръцете, са достатъчни. Нанесете с нежни масажни движения, за да осигурите добро проникване в косъма.

За интензивна терапия - поставете 4 до 8 капки върху корените на косата и оставете за през нощта. Измийте косата си на следващия ден.

Като маска преди миене на коса - нанесете върху цялата коса от скалпа до краищата. Оставете да престои и подейства 20 минути, след това измийте косата.

За максимални резултати използвайте шампоан от серия Dunya за нежно почистване на косата и хидратиращ балсам за коса с Аргани/или маска за коса.

Състав

Формула от 100% натурални и етерични масла. Активни вeщества: Арганово масло, Кокосово масло, Етерично масло от роза