Изсветляващ крем за очи с арганово масло 30мл.

  • Марка: Stara Mydlarnia

С екстракт от кората на копринено дърво, околоочният крем предпазва нежната кожа около клепачите от гликация – процес с водеща вина за ускореното стареене на кожата, влияещ негативно върху колагена и еластина.

В дългосрочен план, кремът с арганово масло намалява видимостта на тъмните торбички под очите, редуцира бръчките и тушира промените в цвета на кожата. Добавените във формулата минерали оптически озаряват кожата и придават на лицето младежки вид и жизненост. Уникалният натурален състав на продукта се допълва от витамини В5 и Е, масло от карите и албиция. 

Кремът се препоръчва за ежедневна грижа за деликатната околоочна зона. Той е особено ефективен върху кожа с несъвършенства, като малки бръчки, тъмни кръгове и признаци на изтощаване и стареене.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

94,3% Съставки с естествен произход. Продукта е създаден за полагане на грижа за кожата около очите с несъвършенства, като малки бръчки, тъмни кръгове, увиснали клепачи. С леки потупващи движение нанесете равномерно от продукта в зоната около очите. Оставете да се абсорбира. Нанасяйте сутрин и/или вечер.