Крем за лице с арган 50мл.

  • Марка: Stara Mydlarnia

Внимателно подбраните съставки на този крем са с над 90% натурален произход, като впрягат артилерията на природата в помощ на Вас и Вашата кожа. Начело с безценното арганово масло, наричано още „Златото на Мароко“, дерматологично тестваната формула ще подобри еластичността на кожата и ще възвърне нейния младежки вид, намалявайки значително видимостта на бръчките. 

Използван редовно, кадифено нежният крем за лице и деколте с арган забавя процеса на стареене и намалява признаците на умора, като придава на кожата здрав тен и сияйност. Добавените натурално масло от ший и кокос, както и протеините от пшеница и коприна изглаждат и подобряват състоянието на лицето, оставяйки го подхранено и изпълнено с естествен блясък.

Кремът е подходящ за всички типове кожа и има особено видимо действие върху суха кожа с фини бръчки и видими признаци на стареене.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

Продукта е подходящ за всички типове кожа, особено за зряла. Използването на крема за лице с Арган е чрез масажни движения се масажира зоната на лицето, врата и деколтето и се оставя да се абсорбира от кожата. Чудесен продукт за нощна грижа и активно подхранване на кожата по време на сън.