КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ДНЕВНА ГРИЖА Роза Дамасцена, Иланг-иланг 50 мл.

  • Марка: 2FAY

Кремът за лице за дневна грижа на 2FAY подхранва, овлажнява и защитава кожата от вредното въздействие на свободните радикали и околната среда. Подхранва кожата, стимулира оздравителните процеси и помага за постигане на хидратиране в дълбочина за красив младежки вид.Благодарение на естествените съставки като Роза Дамасцена и Иланг-иланг, накрая, но не на последно място, този козметичен продукт с дарове от природата ви кара да се чувствате щастливи! 

ози козметичен продукт с дарове от природата ви кара да се чувствате щастливи и помага още с:

*Маслото от Роза Дамасцена, “течното злато”, оказва тонизиращо и стягащо действие върху кожата. Съдържа минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващ, противовъзпалителен и подхранващ ефект. Стимулира оздравителните процеси на кожата, поддържа я овлажнена, мека и нежна. Намалява нивото на стрес и ви зарежда с енергия. 

*Иланг – иланг, този естествен дар от душата на цветята, балансира производството на себум и превръща Дневния крема против стареене на 2FAY в подходящ както за суха, така и за смесена и мазна кожа. Има силен лифтинг ефект и изглажда бръчките. Често натуралното масло от Иланг-иланг се използва върху кожата, за да се насърчи релаксацията, да се понижи кръвното налягане и да се повиши сексуалното желание. То също така облекчава гнева, депресията, безсънието, напрежението и стреса.

Препоръчваме ви да нанасяте крема за лице за дневна грижа на 2FAY с леки масажни движения на лицето, шията и деколтето върху чиста кожа сутрин, като бюти рутина за по-прекрасен ден.