ЛОСИОН ЗА ТЯЛО Грейпфрут, Палмароса и Кипарис 200 мл.

  • Марка: 2FAY

Създаден, за да ви пренесе в оазиса на семплото, но значимо, изживяване. Лосионът за тяло със стягащ ефект на 2FAY се отличава с изключително лека текстура, която попива бързо без да оставя мазни следи, овлажнява и подобрява еластичността както на кожата, така и на мускулните влакна. Ръчно изработен от първокласни натурални съставки и етерични масла, този козметичен продукт е най-добрият овлажнител за стегнато тяло, който можете да си пожелаете. 

Благодарение на страхотното действие на Грейпфрут, Палмароса и Кипарис лосионът за тяло на 2FAY ще се погрижи и за:

*Маслото от Грейпфрут стимулира лимфната система, което води до извеждането на излишната вода от тялото. Този натурален дар от природата засилва метаболизма и детоксикира. То е богато на витамин С и има свеж, сладък, цитрусов аромат, който събужда и изостря сетивата, изчиства ума, като облекчава мускулната умора, липсата на енергия и психическата и физическа умора. Има ободряващ ефект върху настроението и помага при стрес и депресия.

*Маслото от Палмароса има дезодориращ ефект и нормализира дейността на потните жлези. Има свойството да охлажда тялото, когато имаме висока температура, подпомага храносмилателната система и облекчава болки и скованост в мускулите. Този дар от природата има успокояващо, вдъхновяващо и намаляващо стреса действие.

*Маслото от Кипарис пък прониква в кожата в дълбочина, подобрявайки кръвообращението и намалявайки мастните отлагания, като по този начин се бори с целулита. То влияе и върху укрепването на структурата на кожната тъкан, като стяга отпуснатата кожа, стимулирайки мускулните влакна. Подобрява кръвообращението. Пречиства духа и помага да се освободим от блокираните и потиснати емоции.

Препоръчваме ви да нанасяте лосионът за тяло със стягащ ефект на 2FAY с масажни движения по цялото тяло.