ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С АРГАН И АЛОЕ ВЕРА 250 мл.

  • Марка: DUNYA NATURALS

Лосион за тяло с арганово масло и алое вера – с нерафинирано и органично висококачествено мароканско олио, извлечено чрез механично, студено пресоване на селектирани ядки на аргановото дърво. Лосионът спомага за подхранването и овлажняването на кожата по естествен начин. Като се нанася по лесен начин и оставя само един дискретен и неутрален аромат.

Подходящ за нормална до суха кожа. Съдържа растителни емулгатори и стабилизатори, органични масла, чисто масло от арганови ядки и екстракт от алое вера.

 

Приложение:

★ За нормална до суха кожа

★ За подхранване на сухата или зряла кожа 

★ За намаляване на стрии и разните кожни несъвършенства

  

Свойства

Аргановото масло дава на кожата богат набор от нужните хранителни вещества, които придават истински здрав вид. Тя става сияйна, гладка и мека. Аргановото масло има свойството да помага при заличаването на стриите и успокояването на раздразнената кожа. Много търсен и ползван продукт от козметичната индустрия, поради антистареещия ефект върху епидермиса.

Алое вера е растение, което се използва от древността. Изключително популярно в козметичната индустрия, алое вера е богато на антиоксиданти, благодарение на които притежава антибактериално действие. Богатото му съдържание на витамини А, С и Е помагат за хидратиращите и противовъзпалителни свойства. Алое вера успокоява кожата, действа особено добре при слънчеви изгаряния, подхранва и притежава силен антистареещ ефект. Подобрява еластичността на кожата и подсилва красивия ѝ здрав вид.

Друга съставка на Лосион за тяло с арганово масло и алое вера е екстракт от върбинка. Тази билка е позната и използвана от древността. Върбинката омекотява кожата, намалява подпухналостта, има тонизиращо и стягащо действие.

Така съчетани, съставките в лосиона ще регенерират епидермиса ви, освежат и оставят деликатно ухание. Кожата ви става мека и нежна при допир. Лосионът попива бързо, без да оставя мазен филтър. Подходящ за нормална и суха кожа.

Съдържа растителни емулгатори и стабилизатори, органични масла, етерично масло от арганови ядки и алое вера. Лосионът е специално обогатен с допълнително добавен екстракт от върбинка, която помага за усилването на изглаждащото и омекотяващо действие на лосиона върху кожата. Нанасянето става изключително лесно с удобната помпа за дозиране.