Маска за лице с активен въглен за детокс

  • Марка: Stara Mydlarnia

Силно замърсената и изтощена кожа с видими промени в пигментацията има нужда от специални интензивни грижи, за да възвърне предишния си блясък. 

Маската за лице от серията HAPPY FACE представя формула с 98,2% естествени съставки, подбрани специално така, че да комбинират нежност към кожата с безкомпромисен краен резултат от процедурата. Маската е базирана на 100% естествен активен въглен, който елиминира токсините, премахва замърсяванията в дълбочина и нежно почиства натрупания себум от повърхността на кожата.

Активният въглен в маската е обогатен с масла от арган и жожоба, пантенол и витамин Е, които подхранват кожата и я оставят хидратирана, подмладена и сияйна.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

Използвайте маската 1-2 пъти седмично, като нанесете дебел слой върху лицето, масажирате в продължение на една минута, а след това оставите сместа да подейства за около 15-20 минути. Премахнете с мек памучен тампон, напоен във вода. Внимание: Не нанасяйте маската върху силно раздразнени или възпалени зони на лицето. При нанасяне, избягвайте зоната около очите.