Маска за лице с розова глина за укрепване на кожата

  • Марка: Stara Mydlarnia

Маската за лице с розова глина от серията HAPPY FACE съдържа забележителните 99,3% съставки с естествен произход, правещи я един от най-изчистените и натурални продукти за лице на пазара. 

Нейното забележително действие се дължи най-вече на първокласната червена глина, позната в козметичната индустрия с високото си съдържание на железни оксиди. В комбинация с натурална млечна киселина, сместа успява да почисти кожата в дълбочина, като премахва както натрупания себум, така и механичните замърсявания от околната среда. 

Освен да почиства, маската има свойството и да укрепва кожата, предпазвайки от напукване на малките и видими кръвоносни съдове в горния й слой. Производителите акцентират върху отличния ефект, който продукта постига върху кожа, засегната от състояния като розацея или други хронични възпаления.

Маската с розова глина е подходяща за всички типове кожа, но е особено благоприятна за тънката и деликатна кожа с видими васкуларни мрежи.

Производител: Stara Mydlarnia, Полша

Начин на използване:

1-2 пъти седмично нанасяйте дебел слой от маската върху лицето, масажирайте 1 минута, избягвайки зоната на очите, след което оставете за 15-20 минути. Измийте маската с памучен тампон, напоен с вода. Внимание: не използвайте върху кожата с дразнения и възпаления. Избягвайте зоната около очите.