МАСЛО ЗА БРЕМЕННИ Лавандула, Роза Дамасцена и Нероли - 100 мл.

  • Марка: 2FAY

Лавандула, Роза Дамасцена и Нероли - 100 мл.

Маслото за бременни на 2FAY съдържа единствените позволени за използване по време на бременност етерични масла. Като всички съставки са внимателно подбрани и фино съчетани. Формулата на това козметично бижу с дарове от природата спомага за поддържане на еластичността на кожата по време на бременност и предотвратява появата на стрии. 

*Лавандулата пък често е наричано маслото на майките и бебетата. Този дар от природата стимулира имунната система, и облекчава напрежението и неразположението по време на бременност. Помага за спокойния сън и премахва стреса. Освен това, има и нежен успокояващ ефект.

*Маслото от Роза Дамасцена поддържа кожата хидратирана, мека и нежна. Намалява нивото на стрес и зарежда с енергия, естествено стимулирайки хормона на щастието. А ароматът му зарежда с енергия и ви кара да се чувствате щастливи.

*Маслото от Нероли е многофункционално етерично масло, което освен че действа успокояващо, стимулира и клетъчната активност, като не позволява по кожата да се появяват несъвършенства, особено в този така деликатен момент от живота на жената. Създава приятно усещане за вътрешен мир. Когато сме напрегнати или раздразнителни, маслото от Нероли помага да намалим напрежението и да постигнем вътрешен мир и да живеем с радост.

Препоръчваме ви да нанасяте Маслото за бременни на 2FAYс нежни масажни движения по корема, гърдите и бедрата.