Мини ултразвуков овлажнител за въздух 250 мл.

ДВА РЕЖИМА НА МЪГЛА: Този мини овлажнител има два режима. Когато натиснете бутона за първи път, той ще излива непрекъснато в продължение на 4 часа. Когато натиснете отново, той ще изпръсква периодично (спиране за 3 секунди) в продължение на 6 часа. 250ml голям капацитет произвежда по-дълга мъгла.

БЕЗОПАСНО АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ: Вътре има вграден сензор за нивото на водата, който автоматично ще изключи захранването, когато водата е по-ниска от безопасното ниво на водата. И уплътнението е здраво.

УПРАВЛЕНИЕ С ЕДИН БУТОН: Преносимият USB овлажнител е много лесен за работа. Един бутон управлява всички функции, просто трябва да натиснете един бутон, за да настроите мъглата и нощната светлина. Продължете да натискате бутона за 3 секунди, за да активирате функцията за нощна светлина и цветна светлина. Улеснете живота си!

Спецификации:
Материал: ABS+PP+ електронни компоненти
Размер: 8*8*10,6см
Цвят: бял
Входно напрежение: DC5V 1A
Номинална мощност: 1,5-2W
Работна консумация на мощност: 1.8W
Режим на захранване: щепсел USB кабел за данни
Капацитет на резервоара за вода: 250мл
Време за използване: 4-8 часа
Режим на пръскане: непрекъснат/прекъснат
Анти-сухо изгаряне: автоматично се изключва след 6-8 часа периодично пръскане и автоматично се изключва след 4 часа непрекъснато пръскане и може да продължи да се използва след рестартиране

Пакетът включва:
1 x мини овлажнител за въздух

1 х USB кабел