Мокри кърпички Bio Water Wipes, 9 пакета x 60 броя, 540 броя

 • Марка: WATER WIPES

WaterWipes - Най-чистите мокри кърпички в света

Биоразградимите бебешки кърпички WaterWipes Sensitive са най-чистите бебешки кърпички в света, направени от 99,9% вода и капка плодов екстракт. Подходящи са за новородени, дори за недоносени бебета. Ефективни, но и нежни към бебешката кожа. Кърпичките WaterWipes са подходяща алтернатива на използването на памучни тампони и вода, като са идеални за почистване на деликатната кожа на бебетата.

 • Най-чистите бебешки кърпички в света: 99,9% вода и капка екстракт от плодове, които действат като нежен балсам за кожата. Благодарение на 7-степенния процес на пречистване на водата и малкия брой съставки, WaterWipes са най-чистите бебешки кърпички в света.

 

 • Само 2 съставки: 99,9% вода и капка плодов екстракт.
  • 100% биоразградими: Изработени от 100% билкови възобновяеми влакна, мокрите кърпички WaterWipes вече са 100% биоразградими и компостируеми.
  • Многократно награждавани:  WaterWipes са единствените бебешки кърпички, одобрени от Allergy UK, регистрирани в The Vegan Society и с награда от National Eczema Association Seal of Acceptance. Кърпичките WaterWipes са дерматологично одобрени и акредитирани от Skin Health Alliance
  • Безопасни за чувствителна кожа: Препоръчват се от раждането: подходяща алтернатива на използването на памучни тампони и вода.

   Всички кърпички WaterWipes съдържат 99,9% пречистена вода и капка екстракт от плодове, за да действат като естествен балсам за детската кожа. Кърпичките WaterWipes Sensitive не са лек за обрив от пелени, но не съдържат съставки, които могат да го причинят или поддържат. За да направи най-чистите бебешки кърпички в света, WaterWipes използва възможно най-малко съставки и технологичен процес, който променя структурата на водата, правейки молекулите още по-малки, за ефективно почистване.

   Мокрите кърпички WaterWipes са клинично стерилни, чисти и нежни, без примеси. Моля, изхвърляйте WaterWipes в съответствие с местните закони. Кърпичките не могат да се перат.

   Целта на WaterWipes е да създаде най-безопасните и меки кърпички за бебета, като същевременно защитава планетата за тяхното бъдеще. Ето защо кърпичките WaterWipes вече са 100% биоразградими. Нежни към детето, нежни към планетата.

76,00 лв. 66,00 лв.