Натурален ръчно правен сапун “Ароматен джинджифил”

В новото ни лятно издание на ръчен сапун “Ароматен джинджифил” ще откриете масло от карите, пресен джинджифил и аромат на лимонена трева - ключови съставки, носещи свежест и хидратация за кожата в горещите летни дни.

Маслото от шеа, някога наричано още масло от карите (karité) или масло от ший (shea butter), на пръв поглед изглежда като безформена, жълтеникава мас. Не се лъжете от външния му вид обаче, дори малко количество от „африканското злато“, което се добива от ядките на свещените африкански дървета, има изключително благоприятно въздействие и определено трябва да присъства и във вашата баня.

Джинджифилът помага срещу стареенето, защото редуцира токсините в тялото, действа като антиоксидант заради стимулирането на циркулацията на кръвта.

Какви са изключителните ползи на етеричното масло от лимонена трева? Известно е, че съединенията в него притежават противогъбични, антисептични, противовъзпалителни и инсектицидни свойства.

• Сапуните имат мека и кремообразна текстура, правят много пяна и са икономични.
• Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите разлики в цветовете и теглото. Количествата са ограничени и не винаги може да бъдат налични.

100гр

Съставки: зехтин екстра върджин, кокосово масло,масло от карите,пчелен восък, пресен джинджифил, етерично масло от джинджифил, етерично масло от мента, етерично масло от лимонена трева,етерично масло от лимон