Натурален ръчно правен сапун "Йогурт с овесени ядки"

Пчелен восък, овесени ядки и йогурт са трите златни съставки, които ще откриете в ръчния ни сапун „Йогурт с овесени ядки“.

Знаете ли, че йогурта може да действа като отличен ексфолиант от естествен произход? Всъщност това е идеално, защото помага за почистване на кожата на мъртвите клетки, които са склонни да се натрупват в нашето лице и водят до появата на черни точки, когато се смесват с наличния себум на лицето.

Йогурта е отличен естествен овлажнител на кожата, което ни позволява не само да овлажняваме кожата на лицето, но и да се наслаждаваме на много по-светла и по-добре изглеждаща кожа.

Пчелният восък активно се бори със сухота на кожата, като я прави мека и кадифена.Благодарение на голямото количество полезни вещества пчелен восък подхранва кожата и я обогатява с важни витамини, а овесените ядки играят ролята на перфектния нежен пилинг, който ще премахне всички мъртви клетки от вашата кожа.

• Сапуните имат мека и кремообразна текстура, правят много пяна и са икономични.
• Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите разлики в цветовете и теглото. Количествата са ограничени и не винаги може да бъдат налични.

100гр

Съставки: зехтин екстра върджин, кокосово масло, слънчогледово масло,бадемово масло, рициново масло, пчелен восък, овесени ядки, йогурт, етерично масло от портокал, салвия и пачули.