НАТУРАЛНА СМЕС ЗА ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ С ХУМА - ЕЗИЯ 800г до 26 пранета

  • Универсална смес за пране и почистване, съставена изцяло от натурални продукти на основата на бяла хума каолин.
  • Напълно безвредна, подходяща както за машинно, така и за ръчно пране, за миене на съдове и почистване на всякакви повърхности.
  • Хипоалергичен продукт.
  • Премахва упорити петна.
  • Не се налага използването на допълнителни препарати против отлагането на котлен камък в перални и миални машини.

Езия е универсална смес за пране и почистване, съставена изцяло от натурални продукти с уникална формула, вдъхновена от природата и нейната сила да задоволи всички наши нужди. Чистотата е една от тях. Смес за парне и почистване Езия осигурява чисто пране, чисти съдове, чист дом и най-важното – пази заобикалящата ни среда чиста, тъй като не съдържа вредни за здравето и природата химични съединения.

Грижливо подбраните натурални съставки щадят кожата и тъканите. Хумата, от хилядолетия използвана от хората, на която се базира сместа, омекотява, дезодорира и в комбинация с другите съставки има мощно антибактериално действие, от което всеки се нуждае в домакинството си.

Натурална смес за пране и почистване ЕЗИЯ е напълно безвредна за сетивата, подходяща както за машинно, така и за ръчно пране, за миене на съдове и почистване на всякакви повърхности.

Не е тествана върху животни и производството й не оставя екологичен отпечатък, а се състои само от смесване на натурални сертифицирани съставки.

Ръчно произведена в България.

 

Прилагаме цитат на Петър Дънов относно, хумата:
„Аз имах една бяла дреха, върху която беше капнало малко олио. Какво не правихме, за да изчистим олиото. Прахме дрехата с вода и със сапун, със сода я прахме, но олиото не излезе. Най-после намазахме петното с хума, оставихме го да постои известно време и, като изпрахме дрехата, петното се махна.“

 

Използването на смес за пране ЕЗИЯ в домакинството е най-добрият начин за постигане на чистота без използване на препарати, съдържащи вредни химични съставки.

Съставките на ЕЗИЯ са изцяло натурални и са с антибактериално и хипоалергенно действие, което е много важен фактор за природно-ориентираната,-ият домакиня,-ин.

С ЕЗИЯ ще се радвате на отлични резултати в прането, почистването, миенето на съдове и цялостната хигиена в дома, без да се притеснявате за околната среда и здравето на семейството си, тъй като ЕЗИЯ не предизвиква алергии, сърбежи, дразнения, безопасна е за септични ями и се произвежда с минимален екологичен отпечатък.

С помощта на натуралната смес за пране ЕЗИЯ ще се справите с петна от мазнина, кафе, кръв, повръщано, плодове, и всякаква мръсотия. Езия почиства чудесно мазни съдове, загорели съдове за готвене, мазни фурни, мръсни подове и кухненски повърхности, изпира подови настилки, матраци и дамаски, почиства перфектно и до блясък банята и тоалетната.

Основна съставка на смес за пране ЕЗИЯ е бялата хума каолин, която е мощно средство за справяне с мазнините, петната, с помощта на содата и морската сол има усилено антибактериално действие и мощен дезодориращ ефект, помага в борбата с алергиите и има омекотяващи свойства.

От хилядолетия са използва хума в козметиката и прането, дори все още има български села, където са пере с хума. Благодарение на нея успяваме да постигнем това, с което дори някои химически препарати не се справят. Битовата химия съдържа силно отровни вещества, които бавно, но сигурно ни разболяват, без дори да знаем, че те са причинителите на много наши заболявания и алергии. SLS (sodium lauryl sulfate), например се съдържа в повечето шампоани, душгелове, сапуни, и друга козметика за тяло, в перилните препарати, гелове за миене на съдове и т.н. Тази съставка, която звучи съвсем безобидна, предизвиква изсъхване на кожата, сърбеж, пърхот, рани и алергии, а е основа на повечето козметични средства за коса и тяло, дори на тези против пърхот и на повечето домакински препарати.

Нашият призив е да бъдем по-отговорни към здравето си и природата и да се опитаме да изключим отровите от менюто и домакинството си.