НОЩЕН ANTI-AGING БАЛСАМ Пачули, Тамян и Лавандула 50мл.

  • Марка: 2FAY

Богатата текстура на нощния anti-aging балсам на 2FAYподхранва в дълбочина и оставя изключително приятно усещане след нанасяне. Ръчно направен от 100% чисти етерични масла и натурални базови масла, този естествен козметичен продукт е наистина брилянтно изживяване. Докато вие си почивате през нощта, той работи за регенерирането и комплексната грижа на вашата кожа. 

Ключовите натурални съставки на нощния anti-aging балсам от линията ни включват:

*Маслото от Пачули, което има екзотично дървесен, земен аромат, е “главен виновник” за регенерацията на кожата по време на сън, стимулирайки растежа на нови клетки. Освен това нежно, но ефективно противовъзпалително средство, което помага за облекчаване на акне, дерматит и екзема. Помага при нервно изтощение и стрес. И носи добри сънища и спокойствие.

*Тамянът e древно масло, което има способността да предотвратява появата на бръчки и да ги третира след появата им. Стимулира кръвообращението до повърхността на кожата. Има мощен стягащ и изглаждащ ефект и предотвратява загубата на еластичност. Изключително ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари и безпокойство.

*Лавандулата, е ценна и широко използвана естествена съставка, която помага за спокоен сън и премахва стреса. Действа и като натурален антидепресант. Етеричното масло от лавандула тонизира кожата и е полезно при акне, мазна кожа, изгаряния, слънчеви изгаряния, рани, екзема, псориазис и ухапвания от насекоми.

Препоръчваме ви да нанасяте нощния anti-aging балсам на 2FAY с масажни движения върху чиста и влажна кожа, само вечер. За по-добро попиване на балсама преди нанасяне напръскайте лицето с флорална или термална вода.

*изрично вечерна грижа, която не е препоръчително да се използва през деня, заради съдържанието на Шипково масло.