Серум за лице с колоидно злато, 30мл.

  • Марка: Stara Mydlarnia

Лекият гел серум с 30% съдържание на колоидно злато е произведен от полския бранд Stara Mydlarnia в съответствие с най-високите стандарти в козметичната индустрия. Той предлага последно поколение луксозна грижа за суха и изтощена кожа с признаци на стареене – защото времето не се връща, но красотата на кожата може да бъде възстановена!

Защо колоидно злато? Много просто: златните частици стимулират естествения синтез на колаген и еластин от организма. По този начин, те подпомагат регенерацията на клетките, предотвратяват отпускането на кожата, забавят образуването на бръчки и гарантират правилна хидратация в дългосрочен план.

Добавените активни съставки под формата на хиалуронова киселина, арганово масло и пантенол, превръщат серума с колоидно злато в перфектния завършен продукт за суха и зряла кожа, изискваща бърза и мощна регенерация.

Начин на използване:

Нанесете желаното количество от серума върху предварително почистената кожата на лицето и масажирайте, докато се абсорбира напълно. Без допълнително изплакване.