SOLIDIFIQUE Кутия Ритуал за лице

  • Марка: SOLIDIFIQUE

Съвършеният момент на удоволствие и грижа!

Вашият личен ритуал за сияйна кожа на лицето, с безценни етерични масла - 100% натурални, само в 3 стъпки:

 

 

ИЗМИВАЩ БАР ЗА ЛИЦЕ

С розова глина и лавандула

Solidifique измиващ бар за лице, богат на натурални активни съставки е специално разработен за нежно почистване на кожата на лицето и отстраняване на грима. Този деликатно розов твърд почистващ бар е идеалин за суха или чувствителна кожа. Базира се на маслото от цветя на лавандула, за да успокои, омекоти и овлажни кожата ви. Почиства, матира, омекотява и възстановява кожата. Розовата глина е богата на минерали и е подходяща за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната. Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване. Зехтинът има изключителни ползи за грижата за кожата. С висока поносимост, той е изключително подходящ за нормална до суха кожа . В допълнение, нежната формула на измиващия бар, съдържа и масло от карите, което е може би най-ценното натурално масло в грижата за кожата днес. Произхожда от семената на африкански ший или карите и се използва като съвършен хидратант и омекотяващо средство.

120гр

 

ЕКСФОЛИРАЩ БАР ЗА ЛИЦЕ

с етерични масла и кайсиеви ядки

Нежно почистващ, пенещ се ексфолиращ бар за лице с двойно действие – богат на ценни за здравето на кожата витамини, минерали, ензими и мастни киселини, осигуряващ дълбоко почистване, а същевременно и гладка, сияйна и мека кожа на лицето. Ексфолиращият бар за лице съдържа естествени и органични масла, екстракти и билки. Кайсиевите ядки ексфолират и разкриват свежа, мека и по-стегната кожа. Маслиновото масло помага за укрепване и защита срещу свободни радикали и увреждане на кожата вследствие на вредните въздействия на околната среда. Кокосовото масло е мощен източник на наситени мастни киселини за подхранване и укрепване.

120гр

 

ТВЪРДИ МАСЛА ЗА ЛИЦЕ

с арган, ший и роза дамасцена

Изработени от съставки със 100% естествен произход, Solidifique твърди масла за лице поддържат кожата ви хидратирана през цялата година, възстановяват и защитават. Топлината на кожата активира плътната текстура, като при контакт с нея тя се превръща в масло.

Отлична естествена грижа, богата на масла от жожоба, бадем, роза дамасцена,подхранва кожата на лицето в дълбочина, не оставя мазен филм и позволява накожата да диша. Нежната формула съдържа и масло от карите, което е може би най-ценното натурално масло в грижата за кожата днес.

60гр