SOLIDIFIQUE Кутия Ритуал за тяло

  • Марка: SOLIDIFIQUE

Вълшебен момент на спа - грижа, този разкрасяващ ритуал за тяло е предлага три основни продукта с много етерични масла в състава им.

 


ИЗМИВАЩ БАР ЗА ТЯЛО

с Кокосово масло и Растителен глицерин

 

Натурален твърд измиващ бар на глицеринова основа, с богато съдържание на кокосово масло. Високото съдържание на глицерин спомага за запазване на естественото ниво на влажност на кожата. Елегантният дизайн и прилежно подбраните аромати от чисти етерични масла, правят действието на SOLIDIFIQUE измиващ барревитализиращо, успокояващо, пробуждащо сетивата и носещо радост и свежест.

120гр

 

ЕКСФОЛИРАЩ БАР ЗА ТЯЛО

С растителна гъба Люфа

 

Люфата (луфа) е едно от най-старите познати на света растения, използвано за дълбок и ефикасен масаж и поддържане доброто състояние на кожата. В комбинация с натурален глицерин, този продукт доставя на кожата активен ексфолиращ ефект, приятен масаж и пухкава ароматна пяна. Редовното използване на ексфолиращия бар спомага за по-добро кръвообръщениe, подобрява еластичността на кожата и има антицелулитен ефект. Невероятната формула “сапун с гъба” изключително улеснява използването и превръща времето прекарано в банята в истинско удоволствие.

120гр

 

ТВЪРДИ МАСЛА ЗА ТЯЛО

С бадем и карите

Изработено от съставки от 100% естествен произход, маслото за тяло Solidifique поддържа кожата ви хидратирана през цялата година, оздравява и защитава след измиване. Топлината на тялото ви активира кремообразната текстура, докато масажирате кожата си, тя се превръща в масло при контакт. Отлична естествена грижа, която подхранва в дълбочина, която не оставя мазен филм и която оставя кожата да диша. Маслото от семена на жожоба е богато на полезни хранителни вещества и антиоксиданти за защита и подхранване на кожата. Нежната формула съдържа и масло от ший, което е може би най-ценното натурално масло в грижата за кожата днес, използвано като съвършеният овлажнител и емолиент. Кокосовото масло е чудесен хидратант. Високата концентрация на масло от olea europaea съдържа антиоксидантни полифеноли, токофероли (видове витамин Е) и каротеноиди и е един от най-добрите растителни, идентични на кожата подхранващи съставки. Бадемовото масло е ценно етерично масло с успокояващ и балансиращ ефект върху кожата.

60гр

 

Съхранявайте твърдите масла на хладно и тъмно място, без пряка слънчева светлина. При топло и горещо време, без да се топи, твърдият маслен бар ще омекне. При екстремни топлинни условия съхранявайте в хладилник. НЕ използвайте вода с този продукт.