WATERWIPES Почистващи къпички 99.9% вода пакет, 60бр.

  • Марка: WATER WIPES

Единствените мокри кърпички за почистване на деликатната бебешка кожа, които няма да предизвикат алергии, зачервяване и обрив както у Вашето бебе, така и у Вас.

Съдържат само 2 съставки: 99,9% вода и 0,1% плодов екстракт, направени от 100 % вискоза, без съдържание на пластмаса!

Копринено меки, здрави и ултра-абсорбиращи бебешките кърпички WaterWipes, доказано почистват по-добре от вода и памук*, благодарение на 7 степенното пречистване на водата. Дълбоката филтрация елиминира и най-фините примеси и замърсители, като по този начин ефикасно се грижим за нежната бебешка кожа, без да са необходими допълнителни почистващи съставки.

НОВИТЕ 100 % биоразградими бебешки почистващи кърпички WaterWipes, родителите вече не трябва да избират между това, което е най -добро за кожата на техните бебета, и това, което е най-добре за планетата.

Все още толкова чисти и деликатни към най-чувствителната бебешка кожа, но сега много по-щадящи към околната среда. Благодарение на своите само 2 съставки, могат да се използват за почистване на лице, ръце, тяло и пелени зоната при недоносени и новородени бебета. Подходящи за кърмещи жени при подготовка на гърдите.

WaterWipes са почистващи кърпички No 1 срещу подсичане!

Клинично проучване, проведено през 2021 в Университета в Салфорд (Великобритания), доказва, че почистването на "бебешкото дупе" с кърпички, с най-малко съставки намаляват обрива от пелени и съкращават неговата продължителност в сравнение с други марки с повече съставки използвани за почистване. Проведено сред > 700 новородени то разкрива, че WaterWipes със своите 99,9% вода и капка плодов екстракт са марката бебешки кърпички № 1 срещу подсичане, тъй като бебетата, почиствани с WaterWipes, са по – малко склонни да развиват обрив от пелени и, ако го направят, неговата продължителност е изключително кратка.

Какво означава „биоразградими“ и могат ли да се изхвърлят в канализацията биоразградимите кърпички?

Когато дадено вещество или предмет е биоразградим, те могат да бъдат разградени по естествен начин в природата под влияние на температура, слънчева светлина или микроорганизми като бактерии. За да бъде сертифициран един продукт като биоразградим, той трябва да се разложи на естествени елементи в разумно кратък период от време - обикновено под една година ( При новите 100 % биоразградими WaterWipes този период е 12 седмици ).

Изхвърлянето на бебешки мокри кърпички, дори и биоразградими в тоалетната е забранено. Те се разлагат дълго време в канализацията и следователно запушват тръбите.